Azi lucram aici drdp valcea a2

În cursul zilei de vineri, 23 Februarie 2024, începând cu ora 08:00, au loc restricții rutiere la nivelul județului Vâlcea.

În data de 23 februarie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea anunță restricții de circulație pe anumite segmente de drum în funcție de condițiile meteo. Conform informațiilor primite, sunt planificate următoarele măsuri:

Pe sectorul de drum DN 65C, între kilometrii 87+000 și 111+400, pe teritoriul localităților Popești și Horezu, se efectuează lucrări de aplicare a marcajelor rutiere axiale. Aceste lucrări sunt programate să aibă loc între orele 08:00 și 18:00. În timpul desfășurării acestor activități, circulația rutieră va fi permisă pe ambele sensuri, dar se va desfășura cu dificultate în zona unde sunt staționați utilajele destinate aplicării marcajelor rutiere.

Pentru a asigura siguranța participanților la trafic și pentru a minimiza disconfortul cauzat de aceste restricții temporare, se recomandă conducătorilor auto să manifeste atenție sporită, să respecte semnalizările și indicațiile agenților de poliție rutieră prezentați în zonă.

Info Trafic România reamintește tuturor participanților la trafic să fie precauți și să adapteze viteza în funcție de condițiile de drum și de vreme pentru a evita producerea incidentelor rutiere. De asemenea, se recomandă consultarea în prealabil a informațiilor de trafic pentru a evita eventualele întârzieri sau devieri de traseu.

Aceste măsuri sunt luate în vederea asigurării unui trafic rutier cât mai fluid și în condiții de siguranță pentru toți participanții la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *