Situația traficului rutier în cursul zilei de marți, 28 Noiembrie 2023, începând cu ora 07:00, la nivel național.

În data de 28 Noiembrie 2023, Centrul INFOTRAFIC informează că nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Cu toate acestea, în județul Constanța, pe DN 3 Cobadin – Ostrov, circulația rutieră este restricționată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Manevrele au fost reluate în toate porturile de la Marea Neagră. Se semnalează carosabil alunecos în județul Tulcea și pe două drumuri din județul Ialomița, din cauza precipitațiilor ușoare sub formă de ninsoare.

În județele Alba, Dâmbovița, Gorj și Mehedinți, se înregistrează condiții de iarnă, iar pe arterele rutiere principale, inclusiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu atenție sporită, să mărească distanța de siguranță, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații la nivel național aici.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te comunității Info Trafic România

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *