A1 - Circulație îngreunata km 13 pe raza localității Ciorogârla

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 8 decembrie 2021, ora 11:00, pe A1, km 14, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov.

Potrivit ISU Giurgiu, un accident rutier a avut loc pe A1 București-Pitești, la km 14, pe sensul de mers spre capitală (ieșirea din localitatea Ciorogârla).


Au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.


La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Conducătorul unuia din autoturisme și pasagera din dreapta au fost preluați de paramedici pentru acordarea primului ajutor, la fața locului.


Celălalt șofer nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la autoturisme și sablarea părții carosabile.

Foto: ISU Giurgiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București, la kilometrul 14, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, fără a fi soldată cu victime. Se circulă dirijat, pe prima bandă, urmând ca, în scurt timp, autovehiculele avariate să fie extrase pe banda de urgență.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 15 de minute.

Vezi mai multe informații din București și Ilfov

Alătură-te grupului Info Trafic București și Ilfov

Recomandăm conducătorilor auto

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *