Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 14 noiembrie 2021, ora 09:00, pe bd. Magheru din București.

Accident Magheru – În jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersecția Bd. Aviatorilor/Piața Victoriei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și și-a continuat deplasarea către Piața Romană, încercând să se sustragă.

În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducătorului autovehiculului, care la intersecția Bd. Gheorghe Magheru / Str. George Enescu a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l in aerul expirat.
Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de o substanță.

Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice și a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin. 1 și 2 din Codul Penal.

Foto: Accident Magheru Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Ionut C.

Vezi mai multe informații din București și Ilfov

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *