Accident grav pe DN14 în zona localității Slimnic

Un grav accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 14 martie 2022, ora 07:30, pe DN14, în zona localității Slimnic din județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit pe DN14, între Șura Mare și Slimnic, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, dinspre Slimnic spre Șura Mare, pe un tronson de drum în curbă periculoasă la dreapta, un șofer în vârstă de 30 de ani a ieșit parțial în afara părții carosabile, pe acostament, iar în încercarea de a redresa autoturismul, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și un autocamion conduse dinspre Sibiu spre Slimnic.

Din păcate, impactul a provocat decesul pasagerului stânga spate, un bărbat în vârstă de 54 de ani, precum și rănirea altor doi pasageri aflați în autoturism. Toți ocupanții autoturismului fiind din localitatea Hașag.

În continuare, polițiștii rutieri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii acestui accident rutier.

Se preconizează ca traficul să se reia în 20 – 30 de minute.

Update: Ora 09:50 – Trafic reluat.

Accident grav pe DN14 în zona localității Slimnic
Foto: ISU Sibiu.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Sibiu.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Sibiu

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *