Accident mortal în sensul giratoriu de la Tomis Plus

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 18 August 2022, ora 05:30, în sensul giratoriu de la Tomis Plus, județul Constanța.

Din primele informații, 6 persoane au ajuns la UPU Constanța și o persoană a decedat într-un accident după ce conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN 2A, a intrat în coliziune cu sensul giratoriu de la Tomis Plus.

Traficul rutier este îngreunat pe durata cercetărilor.

Update IPJ Constanța: Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția DN 2A cu strada Dumbrăveni, dinspre municipiul Constanța către orașul Ovidiu.

Un autoturism, condus de un bărbat, de 62 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției către dreapta, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere al siglei firmei respective.

În urma impactului, a rezultat decesul, la fața locului, a unui bărbat de 24 de ani, vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a doi pasageri din autoturism (un bărbat de 36 de ani și o femeie de 18 ani), precum și vătămarea corporală ușoară a 3 pasageri din autoturism, de 18, 22, respectiv 24 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Constanta.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Constanta.

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.