Accident mortal în zona localității Galicea

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 25 Septembrie 2022, ora 06:00, în zona localității Galicea din județul Vâlcea.

Potrivit ISU Valcea, în această dimineață s-a intervenit pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui accident rutier produs în localitatea Galicea, sat Bratia Vale, pe DJ 678 A. În zona amintita, un autoturism a părăsit partea carosabila și s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului, au rezultat trei victime, din care una incarcerata (doi adulti si un minor de trei ani). Pentru salvarea acestora, au intervenit două echipaje ale ISU (o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD).
În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viata. De asemenea, minorul in vârstă de aproximativ 3 ani și încă o femeie au fost preluati de echipajele SAJ și transportați la UPU Valcea. Din păcate, starea minorului este grava, acesta suferind multiple leziuni. Femeia este stabilă, conștientă și cooperantă.

Update ISU: Minorul rezultat din accidentul rutier va fi transferat cu elicopterul la Bucuresti.


By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *