Accident mortal pe A1 la km 541

Un accident grav a avut loc în cursul zilei de miercuri, 4 Mai 2022, ora 14:00, pe A1, la km 541, judetul Arad.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la km 541, mun. Arad, jud. Arad, un autovehicul a luat foc în mers, iar șoferul a coborât să-l stingă, moment în care a fost lovit de conducătorul unui autocamion, care nu a frânat la timp. În urma impactului, persoana a decedat. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Timișoara – Arad, desfășurându-se pe cea de-a doua, cu viteză redusă. Valorile de trafic sunt în creștere, în prezent fiind formată o coloană de vehicule de aprox. 500 metri.

Update ISU Arad: La locul evenimentului au fost alocate de urgență, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, si un echipaj SMURD.

In momentul sosirii forțelor de interventie,
a fost găsit și o victima in stare de inconștientă, căzută lângă autoutilitară. A fost solicitat in sprijin și un echipaj SAJ care a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate victima a fost declarată decedata de către medicul echipajului SAJ.

Incendiul care se manifesta la cabina autoutilitare, a fost lichidat in aproximatv 5 minute de la ajungerea forțelor de interventie.

Militarii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției.

Banda 1 si banda de urgență sunt închise până la ora 17:00.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac – Deva, a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, din jud. Vâlcea, ar fi încercat să stingă focul izbucnit la partea din spate a macaralei de mare tonaj, aflându-se pe banda 1 de circulație, unde ar fi fost acroșat de un ansamblu rutier condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 60 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat.

Update ora 16:30 – Trafic reluat.

Foto: DRDP Timisoara

Foto: ISU Arad

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Arad.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Arad.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *