Accident mortal pe Autostrada A1 la kilometrul 579

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de duminică, 28 Ianuarie 2024, pe Autostrada A1, la kilometrul 579, județul Arad.

Din primele informații, în jurul orei 04:30, polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au fost sesizați despre un accident rutier, unde din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 28 de ani, cetățean spaniol, în timp ce conducea un autoturism pe A1, la kilometrul 579, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații de pe Autostrada A1 – România.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Autostrada A1 – România.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *