Accident mortal pe DN 65B în localitatea Bradu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 21 Noiembrie 2022, ora 06:25, pe DN 65B în localitatea Bradu.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 65B, în localitatea Bradu, județul Argeș, conducătorul unui autoturism care se deplasa de pe Autostrada A1 București – Pitești către Slatina, la pătrunderea în intersecție, a intrat în coliziune frontală cu un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane din autoturism. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere.

Foto: Info Trafic Pitești

Update IPJ Argeș: Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Pitești, ce conducea un autoturism pe DN 65B, din direcția Autostrada A1 spre Pitești, efectuând transport de persoane, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, spre Drumul 23 din Comuna Bradu, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier – TIR, condus din direcția Pitești spre Autostrada A1, de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj.

Din păcate, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului spate din autoturism, respectiv bărbat de 47 de ani, din Pitești. De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit leziuni.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș

Chestionare auto la un click distanță!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *