Accident moto pe Calea Moților din Cluj-Napoca

Un accident moto a avut loc în cursul zilei de marți, 29 August 2023, ora 07:50, pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, un accident moto a avut loc pe Calea Moților, după ce conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă.

Potrivit ISU Cluj, Detașamentul 1 Cluj-Napoca a mobilizat o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, alături de un echipaj Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ), pentru a răspunde la un apel de urgență. La fața locului, echipajele au fost întâmpinate de o scenă tulburătoare – o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu semne de traumatisme severe și suspiciuni de fracturi. Într-o astfel de situație, timpul și coordonarea sunt cruciale.

Pompierii au intervenit cu promptitudine, sprijinind echipajul medical în acordarea primului ajutor calificat femeii rănite. Cu abilități și cunoștințe profesioniste, au contribuit la stabilizarea stării ei de sănătate și la asigurarea confortului înainte de transportul către spital. Din primele evaluări, femeia era conștientă și cooperantă, ceea ce a facilitat eforturile de intervenție.

La acest moment, mobilizarea echipei de intervenție și sprijin medical nu reprezintă doar o sarcină profesională, ci și o manifestare de solidaritate și ajutor față de cei aflați în dificultate. Astfel de momente ne reamintesc importanța pregătirii și coordonării echipelor de intervenție în situații de urgență, precum și a respectării regulilor de circulație de către conducătorii auto.

În final, femeia rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Acțiunea rapidă și bine coordonată a echipelor a contribuit la asigurarea că fiecare pas a fost făcut pentru binele și recuperarea ei. În astfel de momente, intervenția eficientă și profesionalismul sunt cei mai buni aliați pentru a oferi sprijinul necesar și pentru a restabili starea de bine a persoanelor implicate în accidente rutiere.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

Foto: ISU Cluj

Update IPJ Cluj: Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 53 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism în direcția Calea Mănăștur, ar fi efectuat un viraj la stânga, înspre strada Iuliu Hațieganu, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă înspre centrul municipiului, de o femeie de 36 de ani. A rezultat rănirea și transportarea la spital a femeii. Testările cu aparatul etilometru a conducătorilor au indicat rezultate negative.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *