Un accident moto a avut loc în cursul zilei de joi, 14 Septembrie 2023, pe Calea Șurii Mari din municipiul Sibiu.

În jurul orei 10:20, un apel la numărul de urgență 112 a anunțat un accident moto pe strada Calea Șurii Mari din municipiul Sibiu. Evenimentul a determinat deplasarea rapidă a polițiștilor de la Biroul Rutier Sibiu pentru cercetarea acestuia.

La fața locului, s-a constatat că accidentul a fost rezultatul unei manevre periculoase. Șoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 34 de ani, a efectuat o schimbare de bandă fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune cu un motociclist care se deplasa în aceeași direcție.

Motociclistul, un cetățean străin în vârstă de 73 de ani, a fost victima acestei coliziuni. Din fericire, accidentul a avut ca rezultat doar vătămări corporale ușoare pentru bărbatul de 73 de ani.

De asemenea, în urma apelului la 112, un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență la locul accidentului. Medicul de pe echipaj a acordat îngrijiri medicale motociclistului rănit, care a prezentat o fractură de claviculă. După acordarea primelor îngrijiri, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu, păstrându-și conștiența și beneficiind de îngrijirea necesară.

Polițiștii rutieri au preluat controlul situației și au început cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident nefericit. Este esențială identificarea eventualelor erori sau abateri care au condus la coliziunea dintre autoturism și motocicletă.

De asemenea, menționăm că echipajul SMURD a fost prompt în intervenția sa, demonstrând importanța serviciilor de urgență în astfel de situații. Siguranța în trafic este o responsabilitate comună, iar astfel de incidente ne reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței în trafic. Vom continua să urmărim evoluția cercetărilor și vom furniza actualizări suplimentare, inclusiv cele de la ISU Sibiu, pe măsură ce informațiile devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *