Accident moto pe E60 în zona localității Ciucea

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, pe E60, în zona localității Ciucea din județul Cluj.

În dimineața zilei de astăzi, pe DN1 E60, în zona localității Ciucea, a avut loc un accident moto care a implicat două automobile și o motocicletă, iar ca urmare, traficul rutier este îngreunat.

La ora 8:05, autoritățile au fost alertate cu privire la acest accident, iar echipajele de intervenție au fost imediat trimise la fața locului pentru a gestiona situația.

Echipajele medicale au sosit rapid la fața locului pentru a acorda asistență victimelor.

În urma impactului, traficul rutier în zonă se desfășoară îngreunat. Poliția Rutieră a luat măsuri pentru a dirija traficul și a facilita intervenția echipajelor de intervenție. Se recomandă șoferilor să evite zona sau să circule cu prudență sporită.

Este important să reiterăm importanța respectării regulilor de circulație și a semnalelor de avertizare în zonele cu risc sporit de accidente. Siguranța rutieră este o responsabilitate comună, și fiecare conducător auto sau motociclist trebuie să aibă grijă nu doar de propria sa siguranță, ci și de cea a celorlalți participanți la trafic.

Autoritățile locale și naționale vor continua să monitorizeze situația și să ofere actualizări cu privire la evoluția acesteia. Vă rugăm să urmăriți grupul nostru Info Trafic jud Cluj și să vă adaptați planurile de călătorie în consecință.

Pentru orice informații suplimentare cu privire la acest accident rutier, vă recomandăm să contactați autoritățile locale sau Info Trafic Romania pentru cele mai recente actualizări.

Update ISU Cluj: Opt persoane au fost evaluate și asistate medical de către echipajele SMURD și SAJ, inclusiv trei minori. Conducătorul motocicletei, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat și urmează să fie transportat la spital. Acesta era conștient și cooperant, dar prezintă suspiciuni de multiple traumatisme.

De asemenea, o femeie și trei minori vor fi transportați la spital pentru investigații de specialitate, cu toate că, conform primelor evaluări, prezintă afecțiuni ușoare.

Update IPJ Cluj: Din cercetările preliminare efectuate la locul evenimentului rutier s-a constatat că un conducător auto, de 52 de ani, din comuna Luna, care circula cu autoturismul din direcția municipiului Oradea ar fi efectuat o manevră de depășire peste marcajul longitudinal continuu, întrand în coliziune cu autoturismul condus din sensul opus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
În urma impactului, autoturismul bărbatului de 50 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, în șanț.

Ulterior, șoferul de 52 de ani a acroșat un motociclist polonez, care circula de asemenea, din sensul opus.

4 persoane au fost transportate la spital, și anume conducătorul de 50 de ani, pasageri din auto condus de acesta și motociclistul.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.
Traficul a fost reluat pe un sens, dirijat.

Foto: ISU Cluj

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *