Accident moto pe raza localității Răchițele

Un accident moto a avut loc în cursul zilei de luni, 30 mai 2022, ora 09:30, pe raza localității Răchițele din județul Cluj.

Din primele informații, un accident moto a avut loc în zona localității Răchițele, după ce conducătorul unei motociclete cu ataș, a pierdut controlul direcției de deplasare, vehiculul părăsind partea carosabilă, ulterior ajungând într-o râpă.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat în vârstă de 64 de ani și un pasager din ataș, bărbat de 59 de ani, ambii de cetățenie germană, au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Update ISU Cluj: Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit pentru a oferi sprijin la un accident rutier petrecut în localitatea Răchițele.

Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 9:35, iar la misiune a participat în primă instanță o autospecială cu modul de descarcerare, precum și un echipaj SAJ.

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit o motocicletă cu ataș căzută într-o râpă adâncă de aproximativ patru metri. Două persoane, conștiente și cooperante, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, a fost chemat în sprijin și elicopterul SMURD de la Jibou.

Ajutați de un echipaj de la Salvamont, pompierii au coborât în râpă și i-au extras cu echipamentele speciale, pentru a nu le agrava leziunile.

În cele din urmă, un bărbat de 64 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Celălalt, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat cu ambulanța la spital.

Foto: ISU Cluj

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Cluj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Cluj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *