Un accident moto a avut loc în cursul zilei de joi, 24 August 2023, pe strada Alba Iulia din municipiul Turda.

Un accident moto a avut loc pe strada Alba Iulia, în apropierea Judecătoriei Turda, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un scuter.

În urma evenimentului, o autospecială din cadrul Detașamentului Turda a fost dislocată pentru a răspunde la cerințele intervenției.

Pompierii sositi la fața locului au găsit două persoane care solicitau prim ajutor calificat. Un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost implicați în incident și prezentau mai multe traumatisme și escoriații.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a intervenit imediat, oferind consultații medicale și acordând îngrijiri de specialitate celor doi răniți. În urma evaluărilor medicale, s-a decis transportul celor doi la spital pentru investigații și tratament adecvat.

Cu toate că prezentau traumatisme și escoriații, cei doi implicați în accident erau în stare de conștiență și cooperanți. Acest lucru a ușurat procesul de intervenție și acordare a primului ajutor. În astfel de situații, promptitudinea intervenției și calitatea îngrijirilor medicale pot face diferența în recuperarea răniților.

Autoritățile reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în trafic, pentru a preveni astfel de incidente. Accidentele rutiere pot avea consecințe grave, iar siguranța tuturor participanților la trafic trebuie să fie o prioritate.

În concluzie, incidentul de pe strada Alba Iulia din Cluj-Napoca subliniază necesitatea vigilentei pe drumurile publice. Intervenția rapidă a echipelor de salvatori și acordarea primului ajutor au fost esențiale pentru asigurarea stării de bine a celor implicați în acest accident.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *