Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 19 noiembrie 2021, ora 14:30, pe DN6 în zona localității Vitănești din județul Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, un accident rutier a avut loc pe DN6 în zona localității Vitănești. Intervine Detașamentul Alexandria cu un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apa și spumă și două echipaje SMURD. Serviciul de Ambulanta Județean intervine cu două ambulante.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între două autocamioane și o autoutilitară. Traficul rutier este oprit total, kilometrul 82+200 de metri.

Update: În accident au fost implicate trei autovehicule (2 tiruri și o autocamionetă), rezultând o victimă, inconștientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani.

Acesta a fost scos rapid de pompierii militari și predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgență la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat.

Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital.

În acest moment pompierii au rămas la fața locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autoritățile competente pentru cercetări.

Vezi mai multe informații din județul Teleorman

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Teleorman

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *