Accident Prundu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, în cartierul Prundu din municipiului Pitești.

Din primele informații, se pare ca un accident rutier a avut loc în cartierul Prundu, unde un autotren și un autoturism au intrat în coliziune.

Update: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 39 de ani, din județul Constanța, care conducea un ansamblu de vehicule, pe b-dul Petrochimiștilor din Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un autoturism, condus în aceeași direcție de mers, de o tânără de 18 ani, din Pitești.
În urma accidentului, conducătoarea autoturismului și pasagerul din acesta, un bărbat de 50 de ani, din Pitești, au fost răniți și transportați la spital.
În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!

Recomandăm conducătorilor auto

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *