Accident rutier în localitatea Vorona

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de 19 Noiembrie 2023, în localitatea Vorona din județul Botoșani.

Din primele informații, în localitatea Vorona, un accident rutier a avut loc, având drept protagonist un bărbat în vârstă de 56 de ani. Evenimentul a constat în răsturnarea autoturismului său într-un șanț, generând necesitatea intervenției echipajelor de salvare.

La locul incidentului au sosit prompt pompierii de la Detașamentul Botoșani, echipați cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, alături de ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD. Autoturismul, singurul implicat în accident, se afla răsturnat, iar șoferul era încarcerat în interior.

Eforturile coordonate ale pompierilor au dus la extragerea conducătorului auto, iar acesta a fost preluat imediat de echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

Pe lângă acțiunea de salvare, pompierii au implementat măsuri preventive împotriva incendiilor, inclusiv deconectarea bornelor de la bateria mașinii.

Întregul incident rămâne sub atenta supraveghere a autorităților, cu Poliția preluând cazul pentru investigații amănunțite și stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Botoșani.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Botoșani.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *