Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Martie 2024, în zona localității Hășdat din județul Hunedoara.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit la un accident rutier în zona localității Hășdat. Incidentul a implicat două autovehicule: un autoturism și o autoutilitară (dubiță).

Conducătorii celor două vehicule, o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat de 32 de ani, au suferit răni în urma impactului. La momentul sosirii echipajelor, ambii erau conștienți și cooperativi, fiind necesară acordarea primului ajutor medical.

Pentru gestionarea situației, pompierii hunedoreni au mobilizat o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au fost trimise și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. După acordarea primului ajutor la fața locului, ambulanța SMURD și una dintre ambulanțele SAJ au transportat răniții la spitalul din Hunedoara.

Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite de autoritățile competente în cercetarea acestor evenimente rutiere.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Hunedoara.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Hunedoara

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *