Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 24 Februarie 2024, ora 20:38, pe DC103, în zona localității Nistru din județul Maramureș.

Pompierii din Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș au fost alertați pentru a interveni la un accident rutier, petrecut pe drumul comunal 103, între localitățile Tăuții Măgherăuș și Nistru.

Forțele de intervenție din cadrul Detașamentului Baia Mare s-au deplasat la locul incidentului cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă, o ambulanță SMURD și una SAJ.

În autoturismul implicat în accident se aflau 4 persoane, care sunt evaluate medical de către echipele de intervenție prezente la fața locului.

Pe durata intervenției, traficul este ușor îngreunat, iar autoritățile recomandă conducătorilor auto să manifeste precauție și să respecte indicațiile echipajelor de intervenție pentru a permite desfășurarea în condiții optime a operațiunilor de salvare și asistență medicală.

Vom furniza informații actualizate pe măsură ce acestea devin disponibile.

Update ISU: S-au suplimentat forțele de intervenție cu un echipaj SAJ.

Una dintre victime este transportată la spital de către echipajul de terapie intensivă, iar celelalte trei victime sunt și ele transportate de către celelalte echipaje medicale aflate la fața locului

Update IPJ Maramureș: La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani a ieșit de pe partea carosabilă și s-a lovit de un copac.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a trei pasageri cu vârste de 16 și 17 ani.

Toți ocupanții autoturismului au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *