Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 23 Februarie 2024, pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Arad.

Potrivit ISU Arad, un accident rutier a avut loc în municipiul Arad, pe bulevardul Nicolae Titulescu, implicând un autoturism. Incidentul a necesitat intervenția rapidă a pompierilor militari de la Detașamentul Arad.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Potrivit informațiilor furnizate, în urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a rămas blocată în autoturism.

Echipajele de pompieri au acționat imediat pentru extragerea victimei din autoturism. Bărbatul este conștient și cooperant. Ulterior extragerii, echipajul medical SMURD a preluat victima și i-a acordat îngrijiri medicale de urgență.

Situația este în dinamică, iar traficul rutier în zona incidentului este în mod evident afectat, fiind înregistrate întârzieri semnificative. Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite zona sau să ocolească pe cât posibil și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului pentru a permite intervenția echipajelor de urgență în condiții optime.

În continuare, vom furniza informații actualizate pe măsură ce acestea devin disponibile.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Arad.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Arad.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *