Accident rutier pe Calea București din Craiova

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 14 aprilie 2022, ora 11:00, pe Calea București din municipiul Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Calea București, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Craiova, pe strada Calea București, către centru, la intersecția cu aleea de intrare în parcarea unui centru comercial de pe strada respectivă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 43 de ani, pasager dreapta față în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Dolj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Dolj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *