Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 30 August 2023, pe Calea Moldovei din municipiul Bistrița.

În dimineața aceasta, Biroul Rutier al Poliției municipiului Bistrița a intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Moldovei, în inima orașului. Evenimentul a avut drept protagoniști un autoturism și doi pietoni, rezultând în rănirea acestora din urmă.

Conform informațiilor obținute de IPJ Bistrița-Năsăud, se pare că șoferița, o tânără de 25 de ani din Mititei, a surprins și accidentat doi pietoni, cu vârstele de 52 și 57 de ani, din Cehu Silvaniei, județul Sălaj, care traversau strada într-un mod regulamentar. Din nefericire, autoturismul a intrat în coliziune cu ei, cauzându-le răni care necesită îngrijiri medicale specializate.

În urma impactului, autoritățile au fost alertate și s-au deplasat rapid la fața locului pentru a evalua situația. Pietonii răniți au primit îngrijiri medicale inițiale pe loc, iar ulterior au fost transportați la unitatea medicală pentru investigații și tratament suplimentar. Din fericire, starea lor este stabilă, iar viața lor nu este în pericol.

Conform informațiilor preliminare, șoferița a fost supusă testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, eliminând astfel ipoteza consumului de alcool ca factor contribuitor la producerea accidentului.

Poliția a demarat o anchetă detaliată pentru a determina circumstanțele exacte în care s-a produs acest incident regretabil. Cauzele și modalitatea în care s-a petrecut impactul vor fi analizate în profunzime, iar rezultatele vor fi incluse într-un dosar penal.

Este important să reamintim tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să fie cu atenție sporită în special în zonele în care traversarea pietonilor este frecventă. Siguranța rutieră trebuie să rămână o prioritate pentru toți șoferii și pietonii, pentru a preveni astfel de evenimente nefericite.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *