Accident rutier pe DJ687 la ieșire din Hunedoara

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 22 Ianuarie 2023, ora 0:47, pe DJ687 la ieșire din municipiul Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DJ687 din direcția Hunedoara spre Deva, la km 0+900 m, drumul fiind în aliniament drept, din cauze care urmează a fi stabilite ulterior, a pătruns pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă, ieșind în decor, unde a acroșat un stâlp de iluminat din beton și un cap de pod, rămânând suspendat.
În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, precum și a unui tânăr în vârstă de 20 de ani și a unei tinere în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Deva, în calitate de pasageri ai autoturismului. Victimele au fost preluate de echipajele medicale sosite la fața locului și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DJ687

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Hunedoara.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Hunedoara

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *