Accident rutier pe DJ792 la ieșirea din orașul Ineu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 14 Martie 2023, ora 16:40, pe DJ792, la ieșirea din orașul Ineu din județul Arad.

Potrivit ISU Arad, pompierii intervin la un accident rutier produs între două autoturisme, la ieșirea din orașul Ineu spre Pâncota, pe DJ792. Posibil o persoană încarcerată.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost solicitat în sprijin un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și elicopterul SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconștiență.
Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

În urma evaluării medicale, 4 victime, printre care doi minori sunt asistați medical la locul evenimentului. Toate cele 4 persoane sunt conștiente și cooperante.

Foto: ISU Arad

Update ISU: În ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul.

În urma evaluării medicale, 3 victime care prezintă diferite traumatisme, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, astfel:

  • Un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD;
  • O minoră a fost transportată la spital de catre echipajul SMURD TIM;
  • O victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ;
  • Cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Update IPJ Arad: Un bărbat de 36 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Seleuș spre Ineu, a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu.

În urma impactului, și-a pierdut viața o femeie de 49 de ani, pasagera in primul autoturism, șoferul și doi copii minori, din același autoturism, fiind transportați la spital in vederea evaluării stării și acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Arad.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Arad.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *