Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, pe DN 28A, în localitatea Blăgești din județul Iași.

Un accident rutier s-a produs recent pe DN 28A, în localitatea Blăgești, parte din municipiul Pașcani. Evenimentul rutier a implicat două autoturisme și a avut ca rezultat două victime neîncarcerate, dar conștiente.

Potrivit ISU Iași, la fața locului, au fost trimise echipe de intervenție pentru a acorda asistență medicală și pentru a gestiona situația de urgență. Echipajele de intervenție includ o autospecială cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor, precum și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Pașcani. De asemenea, a fost mobilizată o ambulanță de la SAJ Iași pentru a oferi îngrijiri medicale.

La locul incidentului, au fost asistate medical un total de trei persoane. După evaluarea medicală inițială, s-a decis transportul a două persoane adulte, un bărbat și o femeie, la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Este important de menționat că traficul rutier în zonă a fost afectat și ingreunat pe durata intervenției echipajelor de salvare și cercetărilor autorităților pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. În aceste momente, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste răbdare și să urmeze indicațiile autorităților pentru a facilita intervenția echipelor de urgență și pentru a evita alte incidente pe această porțiune de drum.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *