Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 25 Septembrie 2023, pe DN 2A, în zona comunei Horia din județul Constanța.

În cursul zilei de astăzi, pe DN2A, în zona comunei Horia a avut loc un accident rutier grav care a implicat două autoturisme și șase persoane. ISU Constanța menționează că nicio persoană nu a rămas încarcerată în urma incidentului.

La fața locului, pentru a acorda asistență medicală promptă și a gestiona situația, a intervenit Stația Hârșova cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare), alături de o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Este important de menționat că promptitudinea intervenției echipajelor medicale și cooperarea acestora sunt esențiale în astfel de situații critice. Din fericire, toate cele șase persoane implicate în accident au fost evaluate și tratate de către personalul medical și transportate la unitățile medicale corespunzătoare pentru investigații suplimentare și îngrijiri.

Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în urma investigațiilor autorităților, iar astfel de incidente ne reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței în trafic pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Update ISU Constanța: Din accidentul rutier au rezultat 2 victime, conștiente, cooperante din care doar una a fost transportată la CPU Hârșova. Au fost asigurare masuri PSI.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *