Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 Septembrie 2023, pe DN1, în zona orașului Comarnic din județul Prahova.

Un incident rutier a avut loc pe DN1, în orașul Comarnic, zona Posada, care a implicat mai multe autoturisme și a avut drept rezultat rănirea unui pasager în vârstă de 55 de ani. Potrivit informațiilor disponibile, accidentul a avut loc când un bărbat în vârstă de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare.

Conform raportului, autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe sensul opus, fiind condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost proiectat în alte două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 32, respectiv 61 de ani. Ulterior, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost implicat într-o altă coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani.

În urma acestor coliziuni, un pasager în vârstă de 55 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Toți conducătorii auto implicați în acest incident au fost supuși testării cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat că nu consumaseră alcool.

În prezent, polițiștii dirijează traficul rutier în zonă, iar se efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier. Este important să respectăm cu toții regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente și pentru a asigura siguranța pe drumurile noastre.

Ora 13:20 – Trafic reluat⚠️

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *