Accident rutier pe DN19 în localitatea Diosig

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 9 Decembrie 2022, ora 14:15, pe DN19, în localitatea bihoreană Diosig.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, pe raza localității Diosig, între un autotren și un autoturism, eveniment în care au fost implicate patru persoane (trei aflate în autoturism și șoferul autotrenului).
La locul indicat de apelant au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni și Gărzii Sălard, cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD de tip B2 și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța tip C1 și cu autospeciala medicului de urgență.
Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase captive în mașina avariată, predându-le echipajelor medicale și paramedicale ale SMURD, care au procedat la evaluarea de specialitate a celor patru persoane implicate în accident și la acordarea îngrijirilor necesare celor trei bărbați răniți, care se aflaseră în autoturism. Șoferul autotrenului nu a suferit răni.
Victimele vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Foto: ISU Bihor

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Bihor.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Bihor.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *