Accident rutier pe DN22 în apropierea localității Isaccea

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 10 Mai 2022, pe DN22, în zona localității Isaccea din județul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Isaccea către Niculițel, județul Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Niculițel, județul Tulcea, care circula pe sensul opus de mers.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, a fost proiectat într-un alt auto, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Murighiol, județul Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager (bărbat) în vârstă de 81 de ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sun aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Tulcea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Tulcea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *