Accident rutier pe DN24 în municipiul Tecuci

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 08:20, pe DN24, în municipiului Tecuci, județul Galați.

Din primele informații, pe DN24 – Varianta municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoutilitare de mare tonaj.

Potrivit IPJ Galați, un bărbat în vârstă de 38 ani, din Republica Moldova, domiciliat în municipiul București, a condus o autoutilitară din direcția localității Cosmești către Munteni, iar la km. 1+700, nu ar fi păstrat o distanță suficientă și ar fi intrat în impact cu un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus în același sens de mers de un bărbat în vârstă de 28 ani, din oraș Panciu, județul Vrancea.

Ca urmare a acestui impact autoutilitara condusă de bărbatul de 38 ani a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o alta autoutilitară, care era condusă de un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Fălciu, județul Vaslui.

A rezultat rănirea a doi conducători auto, bărbatul de 38 de ani și cel de 48 ani, care au fost transportați la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru investigații medicale de specialitate.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ pentru toți cei trei conducători auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *