Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 12 Septembrie 2023, pe DN52, în zona Izvorul Rece din județul Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, pe DN52 Alexandria – Turnu Măgurele, în zona Izvorul Rece, a avut loc un accident rutier care a implicat un autoturism și un tractor. Incidentul a generat preocupare în rândul autorităților, întrucât exista suspiciunea că există o victimă neîncarcerată.

La fața locului, echipele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman au acționat rapid pentru a gestiona situația. Acestea au sosit la locul accidentului cu o autospecială de stingere și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

În ciuda circumstanțelor dificile, echipajele de intervenție au făcut tot posibilul pentru a acorda asistența medicală necesară și a elibera orice posibilă victimă neîncarcerată. Siguranța participanților la trafic și asistența medicală de urgență sunt priorități esențiale în astfel de situații, iar personalul specializat a demonstrat profesionalism în gestionarea acestei intervenții.

Este important să reținem că informațiile exacte despre starea victimelor și circumstanțele exacte ale accidentului vor fi furnizate de către autorități în comunicatele oficiale ulterioare. În același timp, încurajăm toți participanții la trafic să respecte regulile și să conducă cu prudență pentru a preveni astfel de incidente regretabile.

Încheiem acest articol cu speranța că toate măsurile necesare au fost luate pentru gestionarea acestei situații și pentru asigurarea siguranței tuturor celor implicați.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *