Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 23 august 2023, pe DN64, în localitatea Râureni.

O zi obișnuită de august a fost tulburată de un accident rutier în localitatea Râureni, pe DN64, care a implicat un autoturism și un autotren. Evenimentul, soldat cu rănirea a două persoane, a solicitat intervenția promptă a polițiștilor Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea.

La data de 23 august a.c., autoritățile au fost alertate cu privire la producerea unui accident rutier cu urmări grave. Impactul dintre autoturism și autotren s-a produs pe DN64, la kilometrul 109, în localitatea Râureni. În urma analizelor preliminare, s-a constatat că cele două vehicule au intrat în coliziune în condiții încă necunoscute.

Din păcate, consecințele au fost serioase pentru două persoane implicate în eveniment. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, precum și o femeie în vârstă de 65 de ani, pasageră în autoturism, amândoi din municipiul Râmnicu Vâlcea, au suferit răni în urma impactului. Deoarece rănile lor necesitau îngrijiri medicale imediate, cele două persoane au fost transportate la spital pentru tratament și evaluare medicală detaliată.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatele au indicat că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului, ceea ce indică că consumul de alcool nu a contribuit la producerea accidentului.

Echipele de poliție și autoritățile competente au demarat investigațiile necesare pentru a elucida circumstanțele exacte în care a avut loc coliziunea. Scopul acestor investigații este să se stabilească cu precizie factorii care au dus la producerea accidentului, precum și să se evalueze eventualele încălcări ale regulilor de circulație.

În ciuda tragicului eveniment, este important ca șoferii să fie conștienți de responsabilitatea lor pe drumurile publice și să respecte regulile de circulație. Accidentele rutiere pot fi prevenite prin atenție sporită la volan și respectarea normelor de siguranță în trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *