Accident rutier pe DN7 în localitatea Proieni

La data de 17 august a.c., o situație tragică s-a petrecut pe DN7, în localitatea Proieni, când polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la un accident rutier grav soldat cu rănirea a 3 persoane.

Potrivit verificărilor preliminare, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, se afla la volanul unui autoturism pe DN7 în localitatea Proieni, la km 211. Se pare că șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod din zonă.

Impactul a avut consecințe grave, rănind 3 copii care se aflau în autoturism. Victimele au vârstele de 14, 11 și respectiv 8 ani. La scurt timp după producerea accidentului, echipele de intervenție s-au deplasat la fața locului și au preluat răniții pentru a le acorda îngrijiri medicale urgente. Cei 3 copii au fost transportați la spital pentru tratament și monitorizare.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul autoturismului a obținut un rezultat negativ, eliminând astfel suspiciunile cu privire la consumul de alcool.

În acest moment, autoritățile desfășoară cercetări amănunțite pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul. Echipele de investigații vor analiza atent probele și mărturiile pentru a reconstitui scenariul exact al evenimentului.

Circulația în zonă se desfășoară alternativ, sub supravegherea polițiștilor rutieri. Conducătorii auto sunt rugați să aibă răbdare și să urmeze cu strictețe indicațiile autorităților pentru a asigura siguranța în trafic. Vom continua să vă ținem la curent cu orice informații suplimentare legate de acest accident.

Update ora 18:00 – Trafic reluat.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *