Accident rutier pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca. Echipajele de intervenție au acționat rapid și eficient pentru a gestiona situația.

La locul accidentului, pompierii au mobilizat o autospecială echipată cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD, pregătite pentru a oferi ajutor medical de urgență. În urma impactului, două autoturisme au fost avariate, iar ocupanții acestora au reușit să iasă din vehicule înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

Patru persoane se aflau în cele două autoturisme implicate în accident, dintre care trei femei și un bărbat. Aceștia au primit primul ajutor calificat la fața locului din partea echipajelor SMURD, iar starea lor a fost monitorizată atent. Este important de menționat că toate persoanele implicate în accident au fost conștiente și cooperante cu personalul de intervenție.

În continuare, echipele de intervenție vor stabili dacă este necesar transportul persoanelor implicate la spital pentru evaluare medicală suplimentară. Acțiunea promptă a pompierilor și a personalului SMURD a contribuit la gestionarea eficientă a situației și la asigurarea siguranței victimelor.

Este important să reamintim tuturor șoferilor importanța respectării regulilor de circulație și a conduitei preventive pentru a reduce riscul de accidente rutiere. Pompierii și echipajele SMURD rămân în alertă pentru a interveni în situații de urgență și a asigura asistența necesară în caz de accidente.

Foto: ISU Cluj

Update IPJ Cluj: Un conducător auto de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția străzii Bucium ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum în curbă, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, din municipiul Turda, din sensul opus.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv a conducătorului auto, a unei pasagere din mașina acestuia și a unei femei din celălalt autoturism, pasageră.
Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *