Accident rutier pe E60 în localitatea Căpușu Mare

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 23 August 2023, ora 15:30, pe E60 DN1, în localitatea Căpușu Mare din județul Cluj.

O zi obișnuită de august a fost umbrită de un tragic accident rutier care a avut loc în localitatea Căpușu Mare, pe DN1 E60, provocând intervenția promptă a pompierilor și salvatorilor din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, Punctului de Lucru Florești și Detașamentului 2 Cluj-Napoca.

La locul evenimentului, echipajele de intervenție au găsit o scenă îngrijorătoare, cu două autoturisme avariate în urma impactului violent. Din păcate, patru persoane au fost încarcerate în cele două mașini avariate. Pentru a le extrage în siguranță și a le oferi îngrijiri medicale urgente, pompierii au intervenit cu o autospecială echipată cu modul de descarcerare, în timp ce patru echipaje SMURD și trei echipaje SAJ au fost mobilizate pentru a răspunde la cerințele de intervenție.

În ciuda gravității situației, echipajele au acționat cu profesionalism și promptitudine. Un bărbat în vârstă de aproximativ 34 de ani și o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani au fost extrase din mașinile avariate în stare gravă. Bărbatul a intrat în stop cardio respirator, însă salvatorii au reușit să îi redobândească funcțiile vitale prin manevrele de resuscitare efectuate de către un echipaj SMURD. Acesta a fost ulterior transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Update-ul comunicat de IPJ Cluj a adus în prim-plan o descoperire uluitoare. Se pare că un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, implicat în acest accident tragic, nu deține permis de conducere. În plus, individul a ales să fugă de la locul accidentului, însă a fost identificat de autorități la aproximativ 1,5-2 km distanță, în apropierea unui pod din localitate.

Această zi a adus în prim-plan nu doar tragedia unui accident rutier grav, ci și eforturile remarcabile ale echipelor de intervenție pentru a salva vieți și a gestiona situația în mod eficient. Cu toate acestea, evenimentul reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a responsabilității pe drumurile publice.

Foto: ISU Cluj

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *