Accident rutier pe raza comunei Borlești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 15 Martie 2023, ora 15:30, pe raza comunei Borlești din județul Neamț.

Potrivit ISU Neamț, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Nechit din comuna Borlești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Roznov, SAJ Piatra Neamț și SVSU Borlești.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și un atelaj hipo. În cele două autoturisme se aflau cinci persoane iar atelajul hipo două persoane.
Două femei, în vârstă de 54 și 59 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Foto: ISU Neamț

IPJ Neamț: Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 59 ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din Borlești, care ar fi fost proiectat într-un atelaj hipo, condus de un bărbat de 45 de ani, din Borlești.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei femei, respectiv o pasageră de 59 de ani, din primul auto, conducătoarea auto de 35 de ani și o pasageră din atelajul hipo, în vârstă de 54 de ani .

Participanții la trafic au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului atelajului hipo.

În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *