Un accident rutier a avut loc pe raza comunei Merișani din județul Argeș

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 10 Septembrie 2023, pe raza comunei Merișani din județul Argeș.

Un accident rutier a avut loc pe raza comunei Merișani, sat Dobrogostea, implicând trei autoturisme. În momentul producerii acestui eveniment, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au fost chemați în acțiune pentru a asigura măsurile specifice de prevenire a incendiilor și pentru a acorda primul ajutor calificat la nevoie.

Detaliile cu privire la cauza accidentului și starea victimelor sunt în curs de investigație și actualizare, iar autoritățile competente lucrează pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui incident.

Intervenția promptă și coordonată a pompierilor de la ISU Argeș a fost esențială pentru a preveni potențialele incendii care pot surveni în urma unor astfel de accidente rutiere. Ei au acționat rapid pentru a stabili un perimetru de siguranță și pentru a se asigura că nicio scurgere de combustibil nu prezintă un risc major de incendiu.

În plus, echipajele de prim ajutor ale ISU Argeș au oferit asistență medicală de urgență victimelor implicate în accident. Îngrijirea medicală de calitate în primele minute după un accident poate face diferența dintre viață și moarte, iar pompierii pregătiți în acest sens au fost acolo pentru a oferi ajutorul necesar.

În acest moment, investigația continuă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la producerea acestui accident rutier și pentru a determina starea victimelor. Este important să menționăm că siguranța rutieră este o responsabilitate comună, iar conducătorii auto trebuie să respecte regulile de circulație și să conducă cu prudență pentru a evita astfel de evenimente nefericite.

Vom continua să actualizăm această știre pe măsură ce primim informații suplimentare despre acest accident rutier din comuna Merișani, satul Dobrogostea. În acest timp, încurajăm toți participanții la trafic să fie vigilenți și să conducă în condiții de siguranță.

Update ISU Argeș: 3 persoane sunt monitorizate de către echipajul SMURD și un echipaj SAJ. Nu sunt persoane încarcerate.

Foto: ISU Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *