Accident rutier pe raza comunei Meteș

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, pe raza comunei Meteș, sat Tăuți din județul Alba.

Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a răspuns rapid la un apel de urgență pentru a acorda primul ajutor medical calificat și pentru operațiuni de descarcerare în urma unui accident rutier grav, produs pe raza localității Tăuti, comuna Meteș.

Primele informații au fost primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență și anunțau că un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar exista posibilitatea ca o persoană să fie incarcerată în vehicul și să fie conștientă.

Pentru a gestiona situația, forțele de intervenție au alocat o autospecială cu apă și spumă și un EPA (Echipaj pentru Primul Ajutor).

Ulterior, forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului și au constatat că autoturismul implicat intrase în capul de pod, dar toate cele 4 persoane aflate în vehicul reușiseră să iasă din autoturism. Este o veste îmbucurătoare că nu există persoane incarcerate în acest incident.

Se acordă îngrijiri medicale unei persoane care a suferit leziuni ușoare. Echipa medicală prezentă la fața locului își desfășoară activitățile pentru a asigura că persoana afectată primește tratamentul adecvat.

Este important să reamintim tuturor participanților la trafic să conducă cu prudență și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente. De asemenea, apelurile la numărul de urgență 112 sunt esențiale în situații de urgență și pot contribui la salvarea de vieți.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *