Accident rutier pe șoseaua Vestului din Ploiești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 2 Septembrie 2023, pe șoseaua Vestului din municipiul Ploiești.

Municipiul Ploiești a fost martorul unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, după ce o femeie în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism pe Șoseaua Vestului din Ploiești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Impactul a rezultat în vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unei pasagere în vârstă de 13 ani. Conform datelor furnizate, testele pentru alcoolemie au avut rezultate negative în cazul ambilor șoferi, ceea ce indică că alcoolul nu a fost un factor implicat în accident.

Pentru gestionarea situației și asigurarea siguranței traficului, polițiștii rutieri se află la fața locului și dirijează circulația. De asemenea, este important de menționat că traficul tramvaielor este restricționat până la finalizarea intervenției autorităților.

Polițiștii rutieri au demarat cercetări pentru a stabili toate cauzele și împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier. Informațiile suplimentare vor fi furnizate pe măsură ce ancheta avansează.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Prahova.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Prahova.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *