Accident rutier pe strada 1 Decembrie 1918 din Câmpia Turzii

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de 14 Martie 2023, ora 10:10, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Câmpia Turzii.

Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia Turzii. Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:10, iar în accident au fost implicate două autoturisme. Nu au existat persoane încarcerate, însă o femeie de 39 de ani și un bărbat de 47 de ani au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Ambii erau conștienți și cooperanți, fiind ulterior transportați la spital. Echipajul nostru a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Foto: ISU Cluj

Update IPJ: Din cercetările preliminare a rezultat faptul că autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, la ieșirea dintr-o curte, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani, în direcția municipiului Turda.
Cel din urmă a fost transportat la spital, precum și o femeie din autoturismul condus de acesta, în vârstă de 38 de ani.
Testările cu aparatul etilotest a conducătorilor auto au avut rezultate negative.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Cluj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Cluj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *