La data de 19 noiembrie, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Ploiești a fost alertată cu privire la un accident rutier petrecut în localitatea Bucov.

După investigațiile preliminare, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism pe strada Dacia din comuna Bucov, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard din beton și doi copaci.

În urma impactului, o minoră în vârstă de 13 ani, pasageră în autoturism, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale specializate. Conducătorul auto, în vârstă de 49 de ani, a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili cu exactitate toate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. În acest context, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile rămân angajate în asigurarea unui proces de investigație corect și complet, în vederea stabilirii responsabilităților.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Prahova.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Prahova.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *