Accident rutier pe strada Lânăriei din Pitești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 7 aprilie 2022, ora 15:30, pe strada Lânăriei din municipiul Pitești.

Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune pe strada Lânăriei din Pitești. În urma impactului, două persoane de sex feminin sunt asistate medical.

ISU Argeș intervine cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Update: Cele două victime cu vârstele de 18 ani au fost transportate la spital, iar ulterior o a treia victimă, bărbat cu vârsta de 20 de ani, a avut nevoie de transport la spital.

Foto: ISU Argeș

Update IPJ Argeș: În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Lânăriei, din direcția Bld. Petrochimiștilor spre str. Târgu din Vale, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil în condițiile neadaptării vitezei în curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din metal, de susținere a unui indicator rutier, pe care l-a proiectat pe un autoturism care se afla parcat regulamentar, pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor trei pasageri din autoturism, respectiv două tinere de 18 ani, și un tânăr de 21 de ani, toți din Pitești.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *