Ambulanță răsturnată pe Calea 13 Septembrie

O ambulanță s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, 31 Martie 2024, pe Calea 13 Septembrie din municipiul București.

Din primele informații, o ambulanță SMURD s-a răsturnat în zona intersecției dintre șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie din București, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism BMW.

Echipajul SMURD se afla în misiune, transportând un pacient. În urma impactului, pacientul, un membru al echipajului și un pasager din autoturism au ajuns la spital.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

ISU B-IF

În jurul orei 17:15 s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță SMURD, în Calea 13 Septembrie intersecție cu bd. Panduri.
La momentul producerii accidentului rutier, pacientul din ambulanță (bărbat) era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma evenimentului rutier a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral.
De asemenea, paramedicul din compartimentul in care se afla si pacientul prezenta contuzii. Ambii au fost transportați la Spitalul Universitar de 2 ambulanțe SMURD.
Din auto civil, un copil în vârstă de aprox 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat împreună cu mama acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD.

Brigada Rutieră

Din informațiile preliminare este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate un autovehicul și o ambulanță SMURD.
În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.
Au fost aplicate restricții pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer și benzile 1 și 2 pe Calea 13 Septembrie către Șos. Progresului.
În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din București și Ilfov.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic București și Ilfov.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *