Autoturism intrat într-un copac în Piatra Fântânele

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 12 Septembrie 2023, în localitatea Piatra Fântânele din județul Bistrița-Năsăud.

Într-o zi obișnuită, în localitatea Piatra Fântânele din județul Bistrița-Năsăud, un eveniment tragic a avut loc, necesitând intervenția promptă și bine coordonată a echipajelor de urgență din zonă. În acest incident, un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Prundu Bârgăului și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD au fost chemați să acorde asistență într-un accident rutier.

Din primele informații primite, se știa că un accident rutier a avut loc în localitatea Piatra Fântânele, iar o victimă era afirmativ inconștientă. Aceasta era o situație extrem de delicată, iar intervenția rapidă și calificată era esențială pentru a asigura șansele cele mai bune de supraviețuire a persoanei afectate.

Echipajele de urgență au acționat cu celeritate și eficiență pentru a evalua situația și a acorda asistența necesară. Echipajul de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au colaborat strâns cu pompierii de la Stația de Pompieri Prundu Bârgăului pentru a gestiona situația într-un mod coordonat și profesionist.

Update-ul primit ulterior indica faptul că echipajele au găsit la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani. Cu toate că era conștient, acesta prezenta traumatism cranian și facial, ceea ce necesita o atenție medicală imediată. Din acest motiv, victima a fost transportată cu celeritate la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

Acest incident evidențiază importanța esențială a intervenției rapide și coordonate a echipajelor de urgență în situații de accidente rutiere. Fiecare secundă contează în astfel de cazuri, iar echipajele specializate au demonstrat profesionalism și dedicare în acordarea asistenței medicale necesare.

În încheiere, această intervenție arată încă o dată sacrificiul și profesionalismul echipajelor de urgență din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, care sunt mereu pregătite să intervină în situații critice pentru a salva vieți și a aduce speranță în momentele dificile.

Foto: ISU BN

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *