Un autoturism a fost lovit de tren în cursul zilei de luni, 13 Februarie 2023, ora 13:00, în zona localității Prelipca din județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, o coliziune intre un tren și un autoturism a avut loc în zona localității Prelipca. Intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulante SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Au rezultat patru victime (doi adulți și doi copii), toate din autoturism.

Persoanele adulte (două femei) au rămas încarcerate și sunt inconștiente, cu leziuni foarte grave. Cei doi minori au fost preluați de către cadrele medicale. Unul dintre ei este inconștient. Cel de-al doilea este conștient.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

Foto: ISU Suceava

Update ISU: Cele doua femei, care au rămas încarcerate, au fost extrase dintre fiarele contorsionate. Din nefericire, acestea prezintă leziuni incompatibile cu viata și a fost declarat decesul. Vârstele aproximative 30 și 60 de ani.

Cei doi minori, un băiețel și o fetiță, de 2, respectiv 4 ani, sunt în drum spre Unitatea de Primiri Urgente Suceava.

Update IPJ Suceava: În jurul orei 13:00 a avut loc un accident rutier la intersecția DC 64 Salcea – Prelipca cu trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma accidentului dintre trenul nr. 1655 București – Suceava cu un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la trecerea căii ferate prevăzută cu semnale acustice și luminoase a rezultat decesul a doua femei din autoturism și vătămarea corporală gravă a unei minore de 4 ani (tot pasageră în autoturism). De asemenea, un alt minor de 2 ani din autoturism a suferit leziuni ușoare.

Din primele verificări s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă și lovită de trenul Regio București – Suceava.

Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Suceava.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Suceava

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *