Autoturism lovit de tren pe strada Găvenii din Pitești

Un autoturism a fost lovit de un tren în cursul zilei de marți, 25 Octombrie 2022, ora 10:00, pe strada Găvenii din municipiul Pitești.

Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit astăzi, în jurul orei 10, la un incident produs la o trecere la nivel cu o cale ferată de pe strada Găvenii din municipiul Pitești.

În incident au fost implicate un autoturism și un tren, iar din nefericire pentru cei doi ocupanți ai autoturismului, bărbați cu vârstele de 52 de ani și respectiv 69 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceștia fiind găsiți încarcerați și cu leziuni incompatibile cu viața.

Persoanele aflate în tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Arges, un bărbat, de 52 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Găvenii, din direcția str. Depozitelor către b-dul Nicolae Bălcescu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător, a intrat în coliziune cu un tren personal, condus de un bărbat de 26 de ani, din Pitești, mecanic de locomotivă.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și al unui bărbat de 69 de ani, din Bascov, pasager pe locul din dreapta față al autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *