Autoturism răsturnat în zona localității Ruja

Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de vineri, 23 Februarie 2024, pe DJ106, în zona localității Ruja din județul Sibiu.

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident petrecut pe DJ106, la kilometrul 61+200, în direcția Agnita spre Ruja, unde un autoturism s-a răsturnat.

Potrivit primelor cercetări, un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Ruja, a pierdut controlul direcției autoturismului său în timp ce se deplasa dinspre Agnita spre Ruja. Acesta a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

Echipajele medicale prezente la fața locului au acordat îngrijiri medicale bărbatului în vârstă de 35 de ani, care a suferit un traumatism cranian. Victima a fost transportată la CPU Agnita conștientă.

Evenimentul nu a cauzat mari probleme de trafic în zonă, iar autoritățile continuă să monitorizeze situația pentru a asigura fluiditatea circulației rutiere.

Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulație pentru a preveni producerea unor astfel de accidente în viitor.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Sibiu.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Sibiu.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *