Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, 21 Aprilie 2024, pe DN 17D, în zona localității Rebrișoara din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, un echipaj de pompieri pentru asigurarea masurilor specifice și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud intervin pe DN 17D, între localitățile Nepos și Rebrișoara la un accident rutier – autoturism răsturnat. Din primele informații, cele trei persoane implicate în accidentul rutier au ieșit din autovehicul pe cont propriu.

Traficul rutier este ușor îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

Update IPJ Bistrița-Năsăud: Din primele date, un tânăr de 22 de ani din Nepos, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe carosabil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri de 20, respectiv 15 ani, ambii din Nepos. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Bistrița-Năsăud.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Bistrița-Năsăud.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *