Autoturism răsturnat pe DN1 în localitatea Poieni

Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de sâmbătă, 30 Septembrie 2023, pe DN1, în localitatea Poieni din județul Cluj.

Într-o intervenție rapidă și coordonată, pompierii de la Detașamentul Huedin au acționat în urma unui accident rutier ce a avut loc pe DN1 în localitatea Poieni, implicând un singur autoturism care sa fost găsit răsturnat în momentul sosirii echipajelor de intervenție. Nu s-au înregistrat victime încarcerate, însă doi bărbați au primit îngrijiri medicale imediate. Unul dintre aceștia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

La fața locului, au intervenit prompt o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, ambele parte a ISU Cluj. Echipajele au acționat eficient pentru a asigura siguranța și îngrijirea celor implicați în accident.

Incidentul subliniază importanța intervenției rapide și bine coordonate a echipajelor de urgență în astfel de situații. Siguranța participanților la trafic este o prioritate, iar această intervenție demonstrează pregătirea și eficiența serviciilor de intervenție din cadrul ISU Cluj.

Foto: ISU Cluj

Update IPJ Cluj: Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 53 de ani, din județul Sibiu, care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând parapetul din sensul opus, ulterior răsturnându-se în fața unui imobil, unde a accidentat un bărbat de 62 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 62 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și în vederea luării măsurilor legale.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *